Klantverhalen

Monique

Graag willen we jullie voorstellen aan één van de trouwe klanten van Borg & Daphne: dit is Monique, trotse bezitter van oorbellen, een ring, een hanger en een horloge uit ons atelier. Een hele verzameling!

Al vele jaren komt Monique bij ons over de vloer en dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat ze niet alleen waarde hecht aan het visuele aspect, maar vooral ook aan de emotionele waarde van een sieraad. Iets waar wij bij Borg & Daphne veel zorg en aandacht aan besteden.

Dit geldt bijvoorbeeld voor de ring van Monique. Deze heeft voor haar veel emotionele waarde.

“Ik ben dol op mijn ring. Deze ring bestaat voor een deel uit een ring die ik cadeau kreeg toen mijn kind geboren werd en het andere gedeelte komt vanuit mijn verlovingsring. Borg en Daphne hebben samen met mij nagedacht over hoe we daar iets moois van konden maken. Daar is uiteindelijk deze prachtige ring uit voortgekomen: een ring die voor mij echt een verhaal vertelt en dat is precies wat ik mooi vind aan een sieraad.”

 

 

 

Lowieke

Dit is Lowieke, trouwe klant bij Borg & Daphne. Jaren geleden liep zij eens langs de winkel, die toen nog op de Nieuwstraat zat, is naar binnen gegaan en komt sindsdien graag ons.

“De kracht van Borg & Daphne is dat ze creatief zijn, goed naar jouw wensen luisteren en dit weten te vertalen naar een prachtig en uniek sieraad. Dat vind ik heel knap bijzonder!” aldus Lowieke.

Aan haar linkerhand draagt Lowieke een, door ons gemaakte, parelring. Aan haar rechterhand een ring die zij de ‘confettiring’ noemt.

Deze ring is een samensmelting van drie klassieke ringen met drie kleuren steentjes (safier, smaragd en robijn). De ringen heeft ze op drie verschillende momenten in haar leven gekregen, maar vond deze op een gegeven moment niet meer bij haar passen. Vervolgens is ze naar ons toegekomen en dat heeft uiteindelijk erulsteerd in deze unieke ring. Naar eigen zeggen nog steeds een ring die ze met ontzettend veel plezier draagt!